Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Γη και ύδωρ για Ίνγκλις η ΑΕΚ!


Πρόταση όχι μόνο με αυξημένες αποδοχές, αλλά και για έναν επιπλέον χρόνο, έκανε η ΑΕΚ στον Καρλ Ίνγκλις για να τον κρατήσει. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Γη και ύδωρ για Ίνγκλις η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κρατήσει τον Καρλ Ίνγκλις. Ο 33χρονος άσος έχει όρο στο συμβόλαιό του πως μπορεί να αποχωρήσει μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου για ομάδα της Ευρωλίγκας, εφόσον φέρει 30.000 δολάρια. Ήδη αναχώρησε για τον Καναδά με προγραμματισμένη άδεια και είναι άγνωστο αν θα ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Όμως ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε τη μεγάλη κίνηση για να τον κρατήσει στην ομάδα. Προτού αναχωρήσει ο Ίνγκλις για την πατρίδα του, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ τού πρότεινε επέκταση συμβολαίου με σημαντική αύξηση αποδοχών, μέχρι το 2016. Υπενθυμίζεται πως με βάση το υπάρχον deal, ο παίκτης παίρνει 20.000 δολάρια το μήνα. Ο Ίνγκλις επιφυλάχθηκε να απαντήσει και παρέπεμψε στον μάνατζέρ του για τις συζητήσεις.

Η αλήθεια είναι πως στον ίδιο αρέσει πολύ η Ελλάδα και είναι ευχαριστημένος με όσα έχει συναντήσει στην ΑΕΚ, αλλά φαίνεται να εκτιμά πως δεν καλύπτει στην παρούσα φάση πλήρως τις φιλοδοξίες του και θα ήθελε να παίξει σε ομάδα της Ευρωλίγκας. Φήμες φέρουν την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του κι αν επιβεβαιωθούν, θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει στην ΑΕΚ. Πάντως η ΚΑΕ κάνει την προσπάθειά της και ελπίζει…

Η υπόθεση Ίνγκλις και μέχρι αυτή να ξεκαθαρίσει, έχει βάλει στην αναμονή τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ, καθώς αν εκείνος αποχωρήσει, θα πρέπει να αντικατασταθεί με ξένο παίκτη, την ώρα που αναζητείται και σέντερ (η περίπτωση Βουγιούκα απομακρύνεται). Έχοντας ήδη κάνει δύο αλλαγές ξένων, υπάρχει δικαίωμα για μια ακόμη στον πρώτο γύρο και δύο στον δεύτερο γύρο, συνεπώς τα περιθώρια για την «Ένωση» είναι στενά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: