Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν γινόμαστε από τη μια μέρα στην άλλη… Μπαρτσελόνα»

Χαμηλά ο πήχης στον ΠΑΣ παρά τη μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου. Ο Γιάννης Πετράκης ξεκαθάρισε πως άπαντες συνεχίζουν ταπεινά και το… ταμείο θα γίνει στο τέλος. Η παρομοίωσή του με την φωτοβολίδα.

«Δεν γινόμαστε από τη μια μέρα στην άλλη… Μπαρτσελόνα»
Μόνο… Μπαρτσελόνα δεν έγινε ξαφνικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, θέλοντας να περάσει το στίγμα του για το πόσο προσγειωμένοι πρέπει να μείνουν άπαντες.

Ο κόουτς του «Άγιαξ της Ηπείρου» χρησιμοποίησε και μια παρομοίωση με την φωτοβολίδα για το πώς μπορείς από ψηλά, να βρεθείς χαμηλά, ενώ για το αν μπαίνει ψηλότερα ο πήχης, απάντησε: «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια από τις πιο καλά οργανωμένες ομάδες σε όλα τα επίπεδα κι αυτό δίνει αξία στη νίκη μας. Είχαμε τα χαρακτηριστικά που θέλαμε σαν ομάδα, τόσο σε νοοτροπία όσο και σε τακτική προσέγγιση. 'Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει επικίνδυνος ο Ατρόμητος με την ποιότητα παικτών που διαθέτει. Με πολύ προσπάθεια πήραμε τους 3 βαθμούς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στον κόσμο που βοήθησε με τη συμπεριφορά του σε όλο το ματς. Αυτό θα πρέπει να το σημειώνουμε όταν το εισπράττουμε.

Το άφησα τελευταίο, αλλά είναι πολύ σημαντικό. Κάποια στιγμή η φωτοβολίδα ανεβαίνει ψηλά, αλλά ξέρουμε την κατάληξη. Ξεκινήσαμε με μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι με ταπεινότητα για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αν ήμαστε καλοί θα φανεί στο τέλος. Για να έχει ισχύ η νίκη, πρέπει να κερδίσουμε και το επόμενο ματς. Δεν γινόμαστε από τη μια μέρα στην άλλη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι. Είχαμε ένα γερό χαστούκι από τον Λεβαδειακό πριν μερικές ημέρες και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να μην επαναληφθεί. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.


Για το αν αισθάνεται πιο ασφαλής με τους 20 βαθμούς συγκομιδής: «Όχι δεν αισθάνομαι πιο ασφαλής. Τώρα μ' ενδιαφέρει μόνο το επόμενο ματς».

Για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο, αλλά και κουρασμένο από τα συνεχή παιχνίδια, ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, από τις μεγαλύτερες διαχρονικά ομάδες. Δεν με αφορά ούτε σαν άνθρωπο ούτε σαν προπονητή το αν είναι κουρασμένος. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε με τον πρώτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: