Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Γκρανέρο: «Αδύνατο να αντιδράσεις…»

Σχεδόν αδύνατο ήταν για τη Βέροια να επιστρέψει απ’ το 2-0 που προηγήθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Χοσέ Γκρανέρο που ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ακόμα «χτίζεται».

Γκρανέρο: «Αδύνατο να αντιδράσεις…»
Απ’ τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε 2-0, ήταν αδύνατο για την Βέροια να αντιδράσει και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Γκρανέρο.

Ο κόουτς της βασίλισσας του βορρά μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους Αρκάδες και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ακόμα «χτίζεται» για να παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον.


Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρανέρο στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε χωρίς να δείχνει τι θα συμβεί. Καμία ομάδα δεν είχε υπερισχύσει, σε κάθε καλή επίθεση απαντούσαμε και εμείς, ως το σημείο που σε λίγα λεπτά δεχόμαστε δύο γκολ και άλλαξαν τα πράγματα. Το να δώσεις πλεονέκτημα δύο γκολ σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας, σου κάνει την αντίδραση σχεδόν αδύνατη. Εμείς θέλαμε να μην τα παρατήσουμε, το δείξαμε βγήκαμε αρκετά δυνατά, ψάξαμε τρόπους για να βάλουμε γκολ και ειδικά μετά τις αλλαγές η ομάδα είχε άλλη εικόνα, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα μπορούσαμε να πληρώσουμε το ότι βγήκε ψηλά. Χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα, η όποια δείχνει πως κάνει τρομερή δουλειά και γι' αυτό θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα».

Για την κακή εικόνα του ματς: «Πολύ πιθανό να είναι και έτσι, εμείς είμαστε μια ομάδα που βρισκόμαστε σε εξέλιξη. Νιώθω λοιπόν ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα "χτίζεται" η ομάδα και φτιάχνει το πνεύμα του νικητή. Πρέπει να δείχνει ότι είναι αισιόδοξη, ότι είναι ικανή, να έχει απαιτήσεις από τα παιχνίδια της, να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα, αλλά αυτό ακόμα θέλει δρόμο. Καμία φορά και εμείς οι δύο νιώθουμε απογοητευμένοι από την εικόνα που μπορεί να έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: