Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

«Στη θέση που θέλουμε τον Άρη»

Χαρούμενος για το νέο τρίποντο του Άρη δήλωσε ο Πάουλο Κάμπος, που βλέπει την ομάδα του στην κορυφή, εκεί όπου ελπίζει να βρίσκεται μέχρι το τέλος της σεζόν!

«Στη θέση που θέλουμε τον Άρη»
Αν μη τι άλλο μέχρι στιγμής η θητεία του στον Άρη κρίνεται απόλυτα πετυχημένη (με 4x4 νίκες) και ο Πάουλο Κάμπος είναι χαρούμενος που οδηγεί τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Εκεί όπου όπως δήλωσε θέλει να τους δει και στο φινάλε της χρονιάς για να έρθει η άνοδος. Όσον αφορά το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Αρναίας, ο Βραζιλιάνος κόουτς έκανε λόγο για πολλές χαμένες ευκαιρίες, όπου οι κίτρινοι θα μπορούσαν να είχαν νικήσει με πιο ευρύ σκορ σε σχέση με το 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάουλο Κάμπος στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη. Eχουμε το απόλυτο. Παιχνίδι με παιχνίδι, δυσκολία με δυσκολία. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς γιατί μας κρατάει στην θέση που θέλουμε να τερματίσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα μου δούλεψε πάρα πολύ γιατί ο Απόλλων Αρναίας έδειξε ότι είναι μία δυνατή ομάδα.

Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν πολύ διαφορετικό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Για μένα σαν προπονητής είμαι χαρούμενος γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες.Τα τελειώματα μας μου φαίνεται ότι δεν είχαν την κιμωλία που βάζουν στην στέκα του μπιλιάρδου οι επαγγελματίες για να τα καταφέρουν. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι οι οπαδοί μας μας υποστηρίζουν 90 λεπτά σε κάθε αγώνα».

Για το παιχνίδι: «Δεν είμαι ικανοποιημένος για τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο περίμενα να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του Απόλλωνα. Αντίθετα εμείς είχαμε δύο, τρεις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν υπάρχει ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά και το κατά πόσο μπορεί να αποκτηθεί: «Έλειπε απλά το καλό τελείωμα σήμερα. Δεν είναι κάτι που λείπει από την ομάδα.Για μένα ως προπονητής μέχρι το διάλειμμα του πρωταθλήματος δεν σκέφτομαι για παίκτες. Με ενδιαφέρει να δουλέψω και να κάνω καλύτερο το σύνολο που έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου. Είναι δουλειά του προέδρου η ενίσχυση. Τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: