Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ανακούφιση για Παπανικολάου!!

Νοκ άουτ για περίπου δύο εβδομάδες θα χρειαστεί να μείνει ο Κώστας Παπανικολάου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Ρόκετς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ανακούφιση για Παπανικολάου
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κώστας Παπανικολάου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε λόγω του τραυματισμού στη νίκη των Ρόκετς επί των Τίμπεργουλβς.

Ο «Παπ» έχει υποστεί μία κάκωση πρώτου βαθμού στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 10-14 ημέρες.

«Είναι μία κάκωση πρώτου βαθμού», δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα, αλλά είμαι χαρούμενος που εξελίχθηκαν έτσι. Φαίνεται πως θα μείνω εκτός για περίπου δύο εβδομάδες, κάπου 10-14 μέρες. Έχουμε πολύ καλό ιατρικό σταφ και πιστεύω ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».

Για να συνεχίσει ο «Παπ»: «Φοβήθηκα αρκετά. Ακόμα και όταν άκουσα την πρώτη φορά τι μπορεί να είχα πάθει, φοβήθηκα, γιατί δεν ξέρω από αυτά. Είμαι χαρούμενος που είναι μόνο μία κάκωση και τίποτα παραπάνω».

Μέχρι στιγμής, την πρώτη του χρονιά στο NBA, ο Κώστας Παπανικολάου προσφέρει στους Ρόκετς 6,6 πόντους και 4,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: