Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πάει Θεσσαλονίκη με έφηβους η ΑΕΚ!

Με έξι παίκτες απ’ την βασική ομάδα και τέσσερις απ’ την εφηβική θα ταξιδέψει οδικώς η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Χωρίς Ελγκέτα, με Ανδρεάδη στο τιμόνι, προκειμένου να μην μηδενιστεί

Πάει Θεσσαλονίκη με έφηβους η ΑΕΚ!
Με σύνθεση ανάγκης θα ταξιδέψει οδικώς στην Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, αποφασίστηκε η παρουσία της ομάδας στη Θεσσαλονίκη με οποιονδήποτε τρόπο, προκειμένου να μη μηδενιστεί -γεγονός που αναμφίβολα θα σημαίνει μαύρη σελίδα στην ιστορία του τμήματος.

Μετά τη σύσκεψη συμφώνησαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη οι Ανδρεάδης, Ίλιτς, Ωρολογάς, Δημητρούδης, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος, ενώ τη δεκάδα θα συμπληρώσουν παίκτες από την εφηβική ομάδα.

Μάλιστα, η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Χόρχε Ελγκέτα στο τιμόνι, αλλά με τον Ανδρέα Ανδρεάδη.

Οι παίκτες θα αναχωρήσουν το πρωί της Δευτέρας στις 8.00 απ’ την Αθήνα για το ματς που είναι στις 19.00 στο κλειστό της Πυλαίας.

Η παρουσία της ομάδας στη Θεσσαλονίκη φυσικά, αποτελεί μια εντελώς προσωρινή λύση, προκειμένου να μη μηδενιστεί η ομάδα. Οι παίκτες έχουν δώσει «τελεσίγραφο» στη διοίκηση, προκειμένου να καλυφθεί το ποσό που τους χρωστούν, για να επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Όπως φαίνεται λοιπόν, αυτή η βδομάδα θα είναι καθοριστική για το μέλλον του τμήματος, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: