Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

«Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Πνεύμα νικητή είχαν οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. «Εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε ο αντίπαλος», σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Φανταστικούς χαρακτήρισε τους παίκτες της Skoda Ξάνθης ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σχολιάζοντας την απόδοση τους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο 45χρονος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του είχε πνεύμα νικητή και πως διευκολύνθηκαν οι Ακρίτες από τους κενούς χώρους που βρήκαν στο δεύτερο μέρος.

«Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί και πιστεύω ότι στην αρχή καταφέραμε να αιφνιδιάσουμε τον ΠΑΟΚ με την καλή απόδοση και το πάθος μας. Σκοράραμε, χάσαμε καλή ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Ο ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα ισορρόπησε το ματς, ισοφάρισε αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν χάσαμε την πίστη μας για το αποτέλεσμα. Το γκολ που σημειώσαμε στις αρχές του δευτέρου μέρους μας διευκόλυνε αφάνταστα και εκμεταλλευόμενοι τους χώρους του ΠΑΟΚ που ήταν αναγκασμένος να ρισκάρει, πετύχαμε και άλλα γκολ», σχολίασε ο κόουτς της Ξάνθης και πρόσθεσε:

«Είχαμε πνεύμα νικητή και πήραμε τη νίκη. Πλέον στόχος μας είναι το επόμενο ματς και αυτό πρέπει να κοιτάμε. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο όπως και στο ματς με την Καλλονή και είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: