Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Δέλλας: «Το ποδόσφαιρο που μου αρέσει»

Απόλυτα ικανοποιημένος -όχι μονάχα από το αποτέλεσμα και την ευρεία νίκη με την Επισκοπή, αλλά κυρίως από το στιλ παιχνιδιού της ΑΕΚ- εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: «Το ποδόσφαιρο που μου αρέσει»
Χαρούμενος που διαπίστωσε στην ΑΕΚ την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να της εμφυσήσει, δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια μετά την ευρεία νίκη επί της Επισκοπής (7-0) την οποία απέδωσε εν μέρει και στην προσπάθεια του αντιπάλου να παίξει ποδόσφαιρο.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι η εικόνα των παικτών του ήταν εξαιρετική και τόνισε ότι απέδωσαν το απλό και γρήγορο ποδόσφαιρο που ζητάει συνεχώς απ’ αυτούς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για την ευρεία νίκη: «Εμείς σήμερα ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που δεν θα κλειστεί, που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αν θα μπορούσα να δώσω μία συμβουλή, αν και μικρότερος, είναι να συνεχίσουν στην Επισκοπή να κάνουν αυτό που κάνουν. Να προσπαθούν να παίζουν ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα του ματς: «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε αυτό το ποδόσφαιρο που μου αρέσει: Απλό, γρήγορο, χωρίς κουβάλημα της μπάλας, γι' αυτό το σκορ έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Στην επανάληψη είχαμε πάλι διάθεση, ήρθαν άλλα τρία γκολ. Κρατάω όμως τη διάθεση, την όρεξη των παιδιών και νομίζω σήμερα ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος. Για μας όμως μετρούν οι τρεις βαθμοί. Αυτούς θέλουμε, είτε βάζουμε πολλά γκολ, είτε λίγα».

Για το αν θ’ ανεβάσει περισσότερο ρυθμό η ΑΕΚ στη συνέχεια: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκονται τα παιδιά. Κάθε ματς όμως είναι ξεχωριστό. Οι αντίπαλοι δεν θα έχουν την ίδια σκέψη με τον προπονητή της Επισκοπής να παίξει ποδόσφαιρο. Εάν δεν προκύψει κάτι άλλο και δεν έχουμε άλλη διακοπή, νομίζω θα τα πάμε καλύτερα».

Για την κατάσταση του Μπακάκη που δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στα τελευταία λεπτά: «Ένα χτύπημα δέχθηκε. Δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Θα το δούμε αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: