Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Καλύτερη σε όλα!

Μέχρι τώρα απλώς νικούσε. Η χθεσινή ΑΕΚ το έκανε συνδυάζοντας γκολ και θέαμα με την απαιτούμενη ουσία και είναι απόλυτη κυρίαρχος στη Football League. Το λένε και οι αριθμοί…

Καλύτερη σε όλα
Αφεντικό όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη αποδεικνύεται η ΑΕΚ στη Football League. Κι αν οι πέντε πρώτες νίκες της στην κατηγορία είχαν έρθει με διαφορά ενός ή δύο γκολ, η χθεσινή εμφάνιση απέναντι στην Επισκοπή συνδύασε το τερπνό μετά του ωφελίμου. Επτά γκολ, αναρίθμητες τελικές προσπάθειες, κατοχή που άγγιξε το 70%, μηδενική απειλή από τον αντίπαλο και πίεση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο περιλάμβανε το χορταστικό πιάτο που πρόσφερε στους φίλους της η «Ένωση».

Πλέον κι έχοντας διανύσει ακριβώς το 1/4 του πρωταθλήματος μετρά έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, έχει ήδη αποκτήσει διαφορά πέντε βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη της στο Νότιο Όμιλο και κυριαρχεί σε όλους τους τομείς. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση (17), την καλύτερη άμυνα (3), αλλά και τον πρώτο σκόρερ, τον Πέτρο Μάνταλο που με το χθεσινό χατ-τρικ έφτασε ήδη τα πέντε τέρματα, σε τέσσερις συμμετοχές.

Ακόμη κι ο συνήθως φειδωλός Τραϊανός Δέλλας έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση και περιμένει ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με την αήττητη στο «σπίτι» της Ερμιονίδα (έχει ηττηθεί μόνο από την Παναχαϊκή με 3-0 στην Πάτρα).

Εκτός για το προσεχές ματς είναι σίγουρα ο Άλεξ Ντ’ Ακόλ, αλλά επανέρχεται ο Χρήστος Αραβίδης, ενώ σήμερα θα φανεί αν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Μιχάλη Μπακάκη που στο φινάλε του αγώνα με την Επισκοπή είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: