Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη Νίκη!!

Όσοι την είχαν ξεγραμμένη κάνουν λάθος! Παρά τα προβλήματα η Νίκη έβγαλε χαρακτήρα και με την παλικαρίσια νίκη απέναντι στην Καλλονή με 2-0 (δύο γκολ ο Σκούρτης) έδειξε πως θα παλέψει μέχρι τέλους.

Μεγάλη Νίκη!
Θεαματική επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Νίκη Βόλου που έδειξε χαρακτήρα στο Πανθεσσαλικό και επιβλήθηκε 2-0 της Καλλονής στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πέντε αγωνιστικές μετά την τελευταία τους νίκη οι Βολιώτες έδειξαν την δύναμή τους με δύο σουτ του Σκούρτη και οδήγησαν την Καλλονή στην τρίτη της ήττα για φέτος και δεύτερη συνεχόμενη μετά απ’ αυτή με την Ξάνθη.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήραν οι γηπεδούχοι που εγκατέλειψαν την τελευταία θέση -με τον Εργοτέλη να την καταλαμβάνει πλέον, έχοντας όμως ματς λιγότερο- και απέδειξαν πως μένουν δυνατά στο παιχνίδι της παραμονής. Στην έβδομη θέση παραμένει η Καλλονή, που ξέχασε τον καλό της εαυτό στο σημερινό ματς και προδόθηκε απ’ τα εύκολα λάθη.

Το ματς:


Στατιστικά, βαθμολογία και προϊστορία καθιστούσαν την Καλλονή φαβορί του ματς. Κι αυτή θέλησε να το επιβεβαιώσει μπαίνοντας… αγριεμένη στο ματς. Με ένα σούπερ δεκάλεπτο «έκλεισε» τη Νίκη στο μισό γήπεδο και απείλησε με Λεοζίνιο και Μανούσο να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Καμία απ’ αυτές όμως δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελαν.

Απ’ το 12’ και μετά το τοπίο άλλαξε, με τη Νίκη να παίρνει τον έλεγχο. Με μεγαλύτερη ευκαιρία το σουτ του Σκούρτη στο 19’, οι Βολιώτες πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην πρώτη στιγμή του δεύτερου μισού όμως, η Νίκη αποφάσισε να ανατρέψει τα προγνωστικά. Ο Χογκ έχασε τη μπάλα μέσα απ’ τα χέρια του, μετά από σέντρα που έγινε από δεξιά και ο Σκούρτης ήταν στη θέση που πρέπει για να σημειώσει με πλασέ από κοντά το 1-0 για τους Βολιώτες.

Η «σφιχτή» άμυνα της Νίκης φαίνεται πως μπλόκαρε τους νησιώτες, που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο μισό -με μοναδική ευκαιρία το σουτ του Καμαρά στο 69'- παρότι είχαν τον έλεγχο του ματς. Και το «πλήρωσαν» στο 77’, με τον Σκούρτη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Μετά από λάθος του Βάλιου, ο Μάρτινς βγήκε στην αντεπίθεση, έπιασε… στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων και τροφοδότησε τον Σκούρτη, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το 2-0.

Οι συνθέσεις:


Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης (46’ Αργύρης), Μαχλελής, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μουζακίτης, Νικλητσιώτης (70’ Κυζιρίδης), Κοτσαρίδης, Μάρτινς, Σκούρτης (80’ Τζιώρας).
Στον πάγκο οι: Δημιζας, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Μέτσε,

Καλλονή (Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντεγιό, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (59’ Ναβάρο), Μανούσος (68’ Κύπρου), Καμαρά, Ντελγκάδο (78’ Μίνγκας)
Στον πάγκο οι: Αλέξιτς, Καλτσάς, Χωριανόπουλος, Τσαμπούρης.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητές: Αρετόπουλος, Μερκενίδης, Πασχάλης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: