Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Δεν κάνεις έτσι πρωταθλητισμό»

Την Τετάρτη είχε «χτυπήσει» το καμπανάκι μετά το «διπλό» στο Καραϊσκάκη και σήμερα φαίνεται πως δικαιώθηκε. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε λόγο για κακή νοοτροπία, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη.

Αναστασιάδης: «Δεν κάνεις έτσι πρωταθλητισμό»
Κακός σε όλες τις γραμμές ήταν ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη (έχασε με 4-2), σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε ότι «πήραν τα μυαλά μας αέρα» και ότι είναι υπεύθυνος για την εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά» του κόντρα στην ακριτική ομάδα και επισήμανε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται πρωταθλητισμός.

«Ήμασταν τόσο κακοί σε όλες τις γραμμές, που αν πούμε πράγματα θα κάνουμε λάθος. Η Ξάνθη μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα. Είναι η τρίτη, τέταρτη φορά που γίνεται αυτό μετά από μία σημαντική νίκη. Πήραν τα μυαλά μας αέρα. Δεν μπορείς έτσι να πάρεις πρωτάθλημα και να κάνεις πρωταθλητισμό. Γι` αυτή την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ. Όταν δεν μπορείς να πείσεις, τότε σημαίνει ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμη. Εμείς έτσι τιμωρούμαστε. Ψηλώνουμε πολύ, είμαστε αλλού. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό και πρέπει να λυθεί μέσα εκεί (εννοώντας τα αποδυτήρια) και όχι έξω», σχολίασε.

Ερωτηθείς για την τακτική που ακολούθησε κόντρα στην Ξάνθη, ανέφερε: «Δεν είναι θέμα τακτικής. Στο τέταρτο γκολ είχαμε τη μπάλα τη δώσαμε στον αντίπαλο και δεχθήκαμε γκολ. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν έχουμε γίνει Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Εμείς πρέπει να τρέχουμε και να παλεύουμε. Δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που ανεξάρτητα με τα λάθη μας είχε μία πολύ καλή παρουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: