Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Λαγός: «Παναθηναϊκός είμαστε»

Στις πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Τάσος Λαγός. «Οι περισσότεροι ήμασταν σε κακή μέρα», είπε μετά την ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα.

Λαγός: «Παναθηναϊκός είμαστε»
Στην υποχρέωση του Παναθηναϊκού να παλέψει μέχρι τέλους για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Τάσος Λαγός, τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα κοιτούν ξεχωριστά το κάθε ματς. Μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς στην Τρίπολη, ο μέσος των «πράσινων» τόνισε πως παρά την κακή μέρα που βρίσκονταν αρκετοί παίκτες η ομάδα θα μπορούσε να είχε «κλέψει» το ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και το ξέρουμε όλοι οι παίκτες. Παρόλα αυτά κρατάμε τον βαθμό, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την έδρα. Οι περισσότεροι παίκτες βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Τάσος Λαγός.

Για το αν τους βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα ματς: «Σίγουρα βγήκε η κούραση αλλά ήταν δύσκολος και ο αγωνιστικός χώρος. Ξεχνάμε το παιχνίδι, ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε μπροστά».

Για το αν σκέφτονται το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είμαστε κοντά. Και οι τρεις ομάδες μπορούν να χάσουν βαθμούς παντού. Θα παλέψουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά και νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Θα κάνουμε στο τέλος ταμείο. Δεν συζητάμε καθόλου για τίτλο. Μπορεί να είμαστε κοντά και να το σκεφτόμαστε αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Και πέρυσι κρατήσαμε χαμηλούς τόνους παρά την καλή μας πορεία. Σίγουρα είμαστε κοντά. Γιατί όχι; Ο Παναθηναϊκός είμαστε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για το αν τους επηρέασε το γεγονός ότι ήξεραν τα αποτελέσματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ: «Αυτό δεν το σκεφτήκαμε καθόλου. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να περάσουμε τον Ολυμπιακό και να πλησιάσουμε τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι σήμερα. Ο βαθμός της ισοπαλίας με βάση τη σημερινή εμφάνιση μας αφήνει ικανοποιημένους».

Για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και ποια ομάδα είναι πιο επικίνδυνη: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι φέτος είναι πιο σταθερός, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως έχει κάνει καλά ματς φέτος στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: