Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Στο πρόγραμμα και η ήττα»

Ψύχραιμος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μετά το 4-2 της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε έξυπνα. «Είμαστε πρώτοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», σχολίασε.

Παπαδόπουλος: «Στο πρόγραμμα και η ήττα»
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (4-2) μεν από την Skoda Ξάνθη στην 13η αγωνιστική της Super League, αλλά παραμένει πρώτος στη βαθμολογία και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος απέφυγε τις καταστροφολογίες μετά το κακή ημέρα που είχε η ομάδα του. Ο 33χρονος επιθετικός, που έπαιξε σε ολόκληρη της διάρκεια της αναμέτρησης μίλησε στη Νova και ανέφερε αρχικά:

«Ήταν ένα εκτός έδρας δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα. Μας βγήκε η κούραση από ένα σημείο και μετά χωρίς να αποτελεί δικαιολογία. Δεν παίξαμε όσο έξυπνα έπρεπε. Χάσαμε... Είναι μέσα στο πρόγραμμα και η ήττα. Είμαστε πρώτοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ήταν πολύ βαρύ το γήπεδο, δεν μπορούσες να πατήσεις καλά και να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπήκαμε από την αρχή στις συνθήκες του αγώνα. Δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ, ισοφαρίσαμε, πάλι στο στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου δεχθήκαμε γκολ».

Επιπλέον, τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε δεν το βάζουμε κάτω. Και μετά τη μεγάλη επιτυχία αλλά και μετά από μία ήττα πρέπει να τα ξεχνάς γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη με την Γκινγκάμπ. Κοιτάμε τα λάθη μας, ξεχάσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό και έτσι θα ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: