Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Στιλ: «Σημαντικός ο βαθμός»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και το γκολ που δέχτηκε ήταν ο Λουκ Στιλ μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, δηλώνοντας ωστόσο πως ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός για τον Παναθηναϊκό.

Στιλ: «Σημαντικός ο βαθμός»
Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού δηλώνει ο Λουκ Στιλ, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντικό τον ένα βαθμό που πήρε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το ματς και τόνισε πως δεν θέλει να μιλήσει για πρωτάθλημα, αλλά στόχος του είναι μόνο να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς:

«Είμαστε απογοητευμένοι, τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες ωστόσο το διορθώσαμε και αν παίρνεις έστω έναν βαθμό όταν δεν παίζεις καλά είναι σημαντικό.

Είμαι απογοητευμένος με το γκολ που δέχθηκα, γιατί είναι τέτοια η φύση της θέσης που ένα λάθος σου σημαίνει γκολ για τον αντίπαλο. Κόλλησε το πόδι μου κάτω, μου γλίστρησε η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα. Είχα αρκετή δουλειά σήμερα, αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, γκέλαραμε και εμείς όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Δεν θέλουμε να μιλάμε για τίτλο. Στεναχωρηθήκαμε περισσότερο από την εμφάνισή μας και όχι τόσο για το αποτέλεσμα. Πρέπει να ακολουθήσει σκληρή δουλειά και θα δούμε στο τέλος».

Για το ματς με τη Εστόριλ:

«Πρέπει να το προσεγγίσουμε σαν κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι και το χρωστάμε στους εαυτούς μας να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να επικεντρωθούμε στους εναπομείναντες στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: