Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Τζαναβάρας: «Κάτι αλλάζει»

Στην πίεση που είχαν φέρει τα αρνητικά αποτελέσματα στη Νίκη Βόλου στάθηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά τη νίκη επί της Καλλονής. «Δεν έχουμε χρόνο για καλοπέραση», είπε ο σκόρερ, Βασίλης Σκούρτης.

Τζαναβάρας: «Κάτι αλλάζει»
Στην αλλαγμένη εικόνα που δείχνει η Νίκη Βόλου στάθηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά τη νίκη επί της Καλλονής.

Ο τεχνικός των Βολιωτών σχολίασε την πίεση που είχε μέχρι τώρα η ομάδα του, τονίζοντας: «Κάτι αλλάζει για εμάς. Τον τελευταίο καιρό είμαστε αρκετά πιεσμένοι. Σήμερα τα καταφέραμε. Κάναμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να πάει χαμένο από εδώ και εμπρός».

Σκούρτης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Παρά τη μεγάλη νίκη δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό στη Νίκη, όπως τόνισε ο Βασίλης Σκούρτης. Ο μοναδικός σκόρερ του ματς σχολίασε την εικόνα της ομάδας του, υπογραμμίζοντας πως όλα είναι ακόμα ανοικτά για τη μάχη της παραμονή.

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος για τα γκολ που έβαλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη δεύτερη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ψυχολογία μας. Πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Μπορεί να έχουμε επτά βαθμούς, πίσω μας είναι ο Εργοτέλης. Είμαστε πολύ κοντά με τις άλλες ομάδες. Πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Είναι στα μέτρα μας και πιστεύω θα πάρουμε κάτι από εκεί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όχι. Πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα. Δεν έχουμε χρόνο για καλοπέραση και για άλλα. Κάθε αγώνα πρέπει να τον βλέπουμε σαν τελικό».

Σχετικά με το τι τους λέει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, είπε: «Ο προπονητής μας, μας λέει σε κάθε αγώνα να τα δίνουμε όλα, να παίζουμε για εμάς και για την ομάδα και αυτό βγάλαμε και σήμερα και με τον Αστέρα. Σήμερα όμως ήρθαν και τα γκολ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: