Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Και τώρα οι… ενισχύσεις!!

Το «4 στα 4» έκανε χθες ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Απόλλωνα Ανραίας, και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου στρέφουν την προσοχή τους στις επαφές με τους Κόκε και Δάρλα.

Και τώρα οι… ενισχύσεις
Στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής βρίσκεται από χθες ο Άρης, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσεις με σκορ 2-1 του Απόλλωνα Ανραίας και πηγαίνει με άλλη ψυχολογία στους εκτός έδρας αγώνες με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Πέρα, όμως, από το καθαρά αγωνιστικό, στο «κίτρινο» στρατόπεδο συνεχίζουν τις επαφές τους με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Γαλανός και οι συνεργάτες του αναμένεται να έχουν νέες συζητήσεις με τον Φίλιππο Δάρλα, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Πάουλο Κάμπος που έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τον έμπειρο μπακ.

Παράλληλα, οι Θεσαλονικείς περιμένουν και την απάντηση του Σέρχιο Κόκε στην βελτιωμένη οικονομικά πρόταση που έχουν καταθέσει στην πλευρά του Ισπανού φορ. Αυτή στιγμή οι πιθανότητες στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι μοιρασμένες, όμως πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώνει άμεσα με το συγκεκριμένο θέμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: