Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

«Έχει να κερδίσει πολλά η ΑΕΚ απ’ τον Δέλλα»

Τη βεβαιότητα ότι ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να εξελιχθεί σ’ έναν προπονητή απ’ τον οποίο η ΑΕΚ θα κερδίσει πολλά εξέφρασε ο Κώστας Ανυφαντάκης.

«Έχει να κερδίσει πολλά η ΑΕΚ απ’ τον Δέλλα»
Με κολακευτικά λόγια για τον Τραϊανό Δέλλα μίλησε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (7-0) ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Καταρχάς ο προπονητής της Επισκοπής τόνισε ότι -παρά τη βαριά ήττα- δεν μετανιώνει για την προσπάθεια της ομάδας του να παίξει ποδόσφαιρο.

Και αναφερόμενος στη συνέχεια στον «Κολοσσό», σημείωσε ότι δεν είναι εύκολη η υποχρέωση να νικά κάθε Κυριακή και τόνισε ότι η «Ένωση» έχει πολλά να κερδίσει από ‘κείνον.

«Για μας ήταν πολύ δύσκολο το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες. Είχαμε παίξει τρία παιχνίδια σε τέσσερις μήνες! Και τώρα αυτό… Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, που έχει πολλές ιδέες και γρήγορη σκέψη στο παιχνίδι της. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν το μετανιώνουμε. Αυτό μας αρέσει. Το αγαπάμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη και στηρίζω τους παίκτες μας, γιατί κανείς δεν μπορεί να κρίνει από ένα παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ανυφαντάκης. Και κατέληξε:

«Συγχαρητήρια στον Τραϊανό, γιατί του είπα πως πρέπει να κερδίζει, πρέπει να βάζει πολλά γκολ παντού. Δεν είναι εύκολο το "πρέπει". Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει πολλά από τον Τραϊανό. Θέλω να πω και κάτι ακόμη επί τη ευκαιρία: Το πρωτάθλημα Νέων της Λίγκας έχει μόλις 12 παιχνίδια. Δεν υπάρχει ποτέ πρωτάθλημα στον κόσμο με 12 παιχνίδια πρωτάθλημα! Θα τους παρακαλούσα να το έβλεπαν αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: