Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αυτούς ετοιμάζει ο Μίτσελ!

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μάλμε στο Καραϊσκάκη, με τον Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League.

Αυτούς ετοιμάζει ο Μίτσελ
Το ματς της χρονιάς είναι για τον Ολυμπιακό η αυριανή αναμέτρηση με τη Μάλμε στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, καθώς κρίνεται το ευρωπαϊκό του μέλλον για το νέο έτος.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης, εφόσον εκείνοι νικήσουν τους Σουηδούς και η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίσει εκτός έδρας την Γιουβέντους.

Σε κάθε περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να επικρατήσουν της Μάλμε για να εξασφαλίσουν την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και κάθε… δώρο θεωρείται καλοδεχούμενο.

Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό θέλουν τη νίκη για το γόητρο και για ψυχολογικούς λόγους, ύστερα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο Φάληρο.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Μίτσελ αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που άφησε εκτός το Σάββατο, αλλά δεν υπολογίζει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα.

Όλα δείχνουν ότι στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Σαλίνο θα επιστρέψει ο Ελαμπντελαουί και ο Μαζουακού στο αριστερό στη θέση του Γιαννούλη. Στη μεσαία γραμμή, μπροστά από τα στόπερ (Μποτία και Αμπιντάλ), θα είναι ο Εντινγκά, ενώ εσωτερικοί χαφ θα είναι ο Κασάμι και ο Μανιάτης.

Βασικός θα είναι και ο Τσόρι μαζί με τον Φουστέρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν πως είναι ο Μπενίτες και όχι ο Μήτρογλου. Φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Αφελάι, αλλά θα πρέπει να μείνει εκτός ένας εκ των Μανιάτη ή Κασάμι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: