Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μακ: «Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν τα εύκολα λάθη»

Ανάμικτα είναι συναισθήματα για τον Ρόμπερτ Μακ μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην την Ξάνθη, καθώς επέστρεψε στη δράση με γκολ, αλλά η ομάδα του έχασε.

Μακ: «Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν  τα εύκολα λάθη»
Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια και ηττήθηκε με 4-2 και ο Ρόμπερτ Μακ, σχολίασε ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Ο Σλοβάκος εξτρέμ αγωνίστηκε κάτι παραπάνω από μισή ώρα, καθώς μπήκε στο 57’ αντί του Κάτσε και σκόραρε στο 82ο λεπτό. Ο ίδιος μίλησε στη Nova και έκανε λόγο για εύκολα λάθη από πλευράς φιλοξενούμενων, ενώ αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι πολύ καλό που επέστρεψα στην ομάδα γιατί ήμουν αρκετό καιρό εκτός. Νιώθω καλά, αλλά η ομάδα έχασε... Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά το γήπεδο ήταν πολύ κακό για να παίξεις. Παλέψαμε πολύ, αλλά κάναμε εύκολα λάθη και δεχθήκαμε τέσσερα γκολ που δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να συμβεί. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μας σήμερα, τα εύκολα λάθη», επισήμανε ο Μακ και είπε ενόψει της συνέχειας:

«Κερδίσαμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τώρα χάσαμε από την Ξάνθη, δεν είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να παίρνουμε πόντους και με τις μικρότερες ομάδες που είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να παλεύουμε όπως με τον Ολυμπιακό. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Europa League και πρέπει να το κοιτάξουμε. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: