Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

«Τρένο» ο Άρης!!

Το 4x4 έκανε τις τελευταίες αγωνιστικές ο Άρης! Οι Θεσσαλονικείς του Κάμπος δίχως να φορτσάρουν επικράτησαν 2-1 του Απόλλωνα Αρναίας και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην Γ’ Εθνική.

«Τρένο» ο Άρης!
Τον έναν μετά τον άλλο αντίπαλό του «καθαρίζει» ο Άρης επί Κάμπος!

Οι Θεσσαλονικείς διεύρυναν το σερί νικών τους στα τέσσερα ματς, επικρατώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του αδύναμου Απόλλωνα Αρναίας με σκορ 2-1. Και κάπως έτσι διατηρήθηκαν στην κορυφή του πρώτου ομίλου, έστω κι αν συνεχίζουν να συγκατοικούν με την Καβάλα (εξίσου νίκη με ίδιο σκορ κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων).

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν τον αγώνα «φουριόζοι», προκειμένου από νωρίς να καθαρίσουν την «μπουγάδα». Μόλις στο 6’, λοιπόν, ο Γκόλιας με κοντινή προβολή χρίστηκε σκόρερ και έδιωξε γρήγορα-γρήγορα το άγχος για το γκολ. Φυσικά οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί, αλλά αυξάνοντας την πίεσή τους, στο 23’ βρέθηκαν να πανηγυρίζουν ξανά, όταν ο Πόι σημείωσε ακόμα ένα γκολ, κάνοντας απόσβεση των χρημάτων του!

Θα μπορούσε, βέβαια, η διαφαινόμενη νίκη να πάρει διαστάσεις θριάμβου απ’ το πρώτο μέρος. Σουνάς και Καπνίδης, όμως, πέταξαν στα... σκουπίδια μεγάλες ευκαιρίες για τρίτο τέρμα. Και σα να μην έφτανε αυτό, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και ξαναμπήκαν στο κόλπο!

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης μάλλον έκανε συντήρηση δυνάμεων για να διατηρήσει το υπέρ του σκορ, παρά προσπάθησε για να... τελειώσει τον αντίπαλό του. Σε ένα μέτριο 45λεπτο, με λίγες καλές φάσεις (ένα χαμένο τετ-α-τετ του Καπνίδη και ένα σουτ που έφυγε άουτ απ’ τον Πόι), οι Θεσσαλονικείς δεν απειλήθηκαν στιγμή και έστω με το 2-1 πήραν το τέταρτο διαδοχικό τους τρίποντο και βλέπουν αφ’ υψηλού τις άλλες ομάδες.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (77’ Χιντασέλι), Σουνάς, Ατματσίδης (72’ Λεμονής), Πόι, Καπνίδης (89’ Ρένια).

Απόλλων Αρναίας: Καραβελίδης, Μαυρίδογλου, Μενιγκιάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος (87’ Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (72’ Αποστολάκης)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: