Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Γκέλες και οι τρεις; Κι όμως συμβαίνει…!

Η 13η αγωνιστική δεν ήταν και πολύ… γούρικη για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που άφησαν βαθμούς στη μάχη του τίτλου. Πότε ξανασυνέβη αυτό και για τους τρεις ταυτόχρονα; Το www.sport-fm.gr ψάχτηκε…

Γκέλες και οι τρεις; Κι όμως συμβαίνει…
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός άφηνε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα της Super League, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός «έτριβαν τα χέρια τους», μετά τη νέα γκέλα των πρωταθλητών, αλλά ένα 24ωρο αργότερα, δεν… καταδέχτηκαν το «δώρο» που τους έγινε. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 4-2 στα Πηγάδια από τη Skoda Ξάνθη και οι «πράσινοι» περιορίστηκαν σε ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Επί της ουσίας, η κατάσταση στην κορυφή έμεινε αμετάβλητη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον στο -4 από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο -5. Η 13η αγωνιστική δεν ήταν πολύ… γούρικη για τους διεκδικητές του τίτλου και η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει συχνά το να μην κερδίζει κανένας από τους τρεις την ίδια αγωνιστική.

Πέρυσι δεν έγινε κάτι τέτοιο, αφού στις γκέλες του ενός, οι άλλοι κέρδιζαν πόντους και… έδαφος. Τελευταία φορά που συνέβη και μάλιστα εις διπλούν ήταν τη σεζόν 2012-13. Μάλιστα, τότε ήταν πιο… δύσκολο, αφού μπαίνει στην εξίσωση και η ΑΕΚ, η οποία απουσιάζει τώρα από τα μεγάλα σαλόνια.

Ήταν το διήμερο 30-31 Μαρτίου 2013 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι στο Φάληρο, ο Παναθηναϊκός γνώριζε την ήττα 1-0 από τον Πλατανιά Χανίων στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ η ΑΕΚ, περιοριζόταν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν νίκησε στα αντίστοιχα παιχνίδια του πρώτου γύρου το διήμερο 24-25 Νοεμβρίου 2012 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Τότε, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι και στο παιχνίδι της Τούμπας, αλλά αυτή τη φορά με 1-1, ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει άλλη μια ήττα από τον Πλατανιά με 2-1 στα Χανιά και η ΑΕΚ έχανε με 1-0 από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Αν αφήσουμε έξω την ΑΕΚ, αφού μιλάμε για την συγκεκριμένη τριάδα, η τελευταία φορά που άφησαν βαθμούς ήταν κάπου... ενδιάμεσα. 20η αγωνιστική της σεζόν 2012-13 το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου. Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη στο Χαριλάου, ο Παναθηναϊκός έφευγε με την ισοπαλία 2-2 από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα 3-2 από τον Ατρόμητο στο Φάληρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: