Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Άλλο ένα «τεστ» και πρόκριση!

Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν ως ιδιαίτερα σημαντικό «τεστ» τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, αν και η «Ένωση» βολεύεται και με την ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Άλλο ένα «τεστ» και πρόκριση
Τον πιο δύσκολο, από τους μέχρι τώρα επίσημους αγώνες που έχει δώσει, δίνει το απόγευμα η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το σύνθημα στην προχθεσινή προπόνηση της «Ένωσης», η οποία – αν και βολεύεται και με την ισοπαλία – θα παλέψει για τη νίκη.

Άλλωστε, η σημερινή αναμέτρηση με Περιστεριώτες (που «καίγονται» για τη νίκη) αποτελεί ένα ακόμη «τεστ» για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα εν όψει της επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του 38χρονου προπονητή, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ρόβας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Πεταυράκης.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο νεοαποκτηθείς Γιόχανσον και ο Ανάκογλου, με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα είναι πίσω από τον Αραβίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Ντούνης Μ, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Φαγέ και Τσεβάς. Εκτός έμειναν ο Σοϊλέδης και ο Κορδέρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: