Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Βαρέθηκε να περιμένει για Ροντρίγκες!!

Απέσυρε ο Παναθηναϊκός το ενδιαφέρον του για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες. Απηύδησαν οι «πράσινοι» με τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές των ιθυνόντων της Βερόνα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάρει στόπερ.

Βαρέθηκε να περιμένει για Ροντρίγκες
Τέλος για τον Παναθηναϊκό ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες. Οι «πράσινοι» έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για να αποκτήσουν τον Ουρουγουανό αμυντικό, ο ίδιος ήταν πρόθυμος να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο η Ελλάς Βερόνα δεν βοήθησε καθόλου με τη στάση της. Απεναντίας, παρουσιάζοντας αρχικά αναβλητικότητα κι εν συνεχεία μεταστροφή, όταν προέκυψε ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μόρα, προκάλεσε τη δυσφορία των ανθρώπων του «τριφυλλιού» που αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να σταματήσουν τις επαφές με την ιταλική ομάδα.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει μεταγραφική σύσκεψη για να εξεταστούν οι διαθέσιμες λύσεις στην αγορά. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, αν δεν βρει τον παίκτη που ψάχνει στην αγορά, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε δεύτερη (μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη) προσθήκη στόπερ και θα πορευτεί ως έχει. Άλλωστε από τη στιγμή που παραμένουν στο ρόστερ Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος, υπάρχουν αρκετές λύσεις για το κέντρο της άμυνας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: