Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Βραδινοί «περίπατοι»…!!

Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στις Μπελενένσες και Φαμαλισάο αντίστοιχα οι Μπράγκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντίστοιχα, ώστε να προκριθούν στα ημιτελικά του πορτογαλικού Κυπέλλου.

Βραδινοί «περίπατοι»…
Η Μπράγκα σάρωσε 7-1 την Μπελενένσες εντός έδρας, στο πλαίσιο του προημιτελικών του πορτογαλικού Κυπέλλου και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά της διοργάνωσης, δείχνοντας πως βρίσκεται σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση και κόντρα σε μια καλή ομάδα της Superliga.

Σκόρερς των φιναλίστ του Europa League του 2011 ήταν οι Σάντος στο 16’, Ράφα στο 22’, Ρούμπεν Μίκαελ στο 42’, Πάρδο στο 48’, Εντερ στο 68’, Αλαν στο 77’και Τίμπα στο 89’. Για τους φιλοξενούμενους, σκόραρε ο Νούνες στο 57’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Κρίτσιουκ, Μπαϊάνο, Σάντος, Αντρέ Πίντο, Τζαβάν, Ντανίλο, Τίμπα, Πάρδο (67’ Πέδρο Σάντος), Ρούμπεν Μίκαελ (53’ Αλαν), Ράφα Σίλβα, Εντερ (74’ Σάμι)


Η Σπόρτινγκ σάρωσε 4-0 τη Φαμαλισάο της δεύτερης κατηγορίας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και ανεβαίνει σταδιακά, έχοντας ως στόχο και την έξοδο στο Τσάμποινς Λιγκ και την καλή πορεία στο Europa League.

Για τα «λιοντάρια», σκόραρε ο Καρίγιο με εκπληκτικό τρόπο στο 34’, ο Ζοάο Μάριο με κόντρα στο 48’, ο Ολιβέιρα με καρφωτή κεφαλιά στο 69’ και ο Μοντέρο με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή στο 75’. Ο τελευταίος έχασε και πέναλτι στο 29’.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Μπόεκ, Μιγκέλ Λόπες, Τομπίας Φιγκερέδο, Πάουλο Ολιβέιρα, Τζόναθαν Σίλβα, Καρίγιο (71’ Εσγκάιο), Γουίλιαμ Καρβάλιο (61΄Ροσέλ), Ζοάο Μάριο, Κάρλος Μανέ, Φρέντι Μοντέρο (78’ Ποντένσε), Τανάκα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: