Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Κυνηγάμε κάθε στόχο…»

Διαβάστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά, η οποία όμως έδωσε την πρόκριση στους «κυανόλευκους» στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης:
“Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, θα έλεγα ότι αρκετές φορές και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε με παραπάνω παίκτη στην επίθεση και αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό και καλύτερη τελική πάσα, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Θα έλεγα ότι κινδυνέψαμε ελάχιστα από τον αντίπαλο. Έναν πραγματικά καλό αντίπαλο, ο οποίος έχει πλάνο στο παιχνίδι του και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά και είναι σπουδαίο που προκριθήκαμε, γιατί το θέλαμε όλοι. Πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο ματς που έχουμε για το πρωτάθλημα, την Κυριακή. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Πλατανιά καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο”
Σχετικά με το τι σημαίνει αυτή η πρόκριση για την ομάδα, είπε: “Εντάξει πολλές φορές λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το κύπελλο, γιατί μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, αλλά πραγματικά δεν μπορείς να μπεις στο γήπεδο και ένα παιχνίδι να το αφήσεις. Είμαστε μια ομάδα που κάθε στόχο πρέπει να τον κυνηγάει μέχρι να φτάσει κάπου. Σημαίνει απλά μια πρόκριση για το επόμενο γύρο, αλλά πρωταρχικός στόχος παραμένει πάντα το πρωτάθλημα. Ασφαλώς και μια πρόκριση δίνει πάντα ψυχολογία, όπως και το θετικό αποτέλεσμα, όπως και το γεγονός ότι εδώ και 14 παιχνίδια η ομάδα μου είναι αήττητη. Σημαντικό επίσης ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα έχουμε δεχθεί μόνο ένα”.
Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής ήταν καλός ή ο Πλατανιάς κακός ο προπονητής του Ηρακλή είπε: “Θα μιλήσω για την δική μου ομάδα, γιατί τον αντίπαλο τον είδα μόνο σε δύο παιχνίδια που αναλύσαμε με τους σκάουτερ. Νομίζω ότι εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ελέγξαμε τον ρυθμό, γι’ αυτό και δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Εκτός από μια – δυο φορές από στατικές φάσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: