Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Το μοντελάκι και οι Βάις του Ολυμπιακού!!

Ποιο ήταν το πραγματικό πρόβλημα του Ισπανού τεχνικού στον Ολυμπιακό και γιατί δεν κατάφερε να το λύσει; Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας κάνει την αποκάλυψη στον SportDog. Όπως και να το κάνεις ο Μίτσελ είχε καταφέρει να συνδέσει την εικόνα του με τον Ολυμπιακό. Έδωσε και πήρε φλας, για να διαμορφωθεί μια αίσθηση ότι η λαοφιλής ομάδα του Περαιά άλλαζε προφίλ. Πιο ευρωπαϊκή, με πιο στυλάτο προπονητή. Μέχρι και η μεταφράστρια είχε αποκτήσει άλλον αέρα, από την εποχή που την πρωτοείδαμε δίπλα στον Βαλβέρδε.
Η ξανθιά κυρία έφτιαξε το μαλλί, δοκίμασε νέες εκφράσεις, έπαιξε με την κάμερα. Ηταν πιο θηλυκή. Εμαθε από τον προφέσορα Μίτσελ. Το μοντελάκι, όπως έλεγε κι εκείνος ο Βάις, λίγο μετά την εκδίωξή του από την ομάδα.
Το πρόβλημα για τον Μίτσελ ήταν ότι υπήρχαν κι άλλοι Βάις στο ρόστερ του. Δεν τους προσέγγισε αποτελεσματικά. Μετά το ματς στην Κέρκυρα έλεγε ότι ο κάθε παίκτης βάζει ή βγάζει μόνος του εαυτόν από την οικογένεια. Εν ολίγοις, Αφελάι δεν πας να γα...είς. Κι εσύ Κασάμι μαζύ...
Εδώ και αρεκτές εβδομάδες ξεκίνησε μια δυσαρέσκεια τις διοίκησης. Επίσημη δικαιολογία οι κακές εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ωσπου ανήμερα των Φώτων χώρισαν οι δρόμοι της ομάδας του λιμανιού με τον ζεν πρεμιέ από την Καστίλη. Οι Ισπανοί έγραψαν με τη μία ότι ο Μίτσελ είχε χάσει τα αποδυτήρια. Μετά το ματς με τον Πλατανιά έγιναν διάφορα και ο Μίτσελ αποχώρησε σαν κύριος.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ο Μίτσελ και έφυγε, γράφει ο apodytiriakias.gr  

Πρόβλημα αγωνιστικό έχει ο Ολυμπιακός κι ο Μαρινάκης σούταρε τον Μίτσελ, για να βρει το δρόμο της η ομάδα. Μεγαλειώδης στην απλότητά της λαϊκή σκέψη. Και κομματική σκέψη μεγαλειώδης, να το πούμε κι αυτό, παραμονές του εκλογικού ντέρμπυ.
Έτσι είναι. Έτσι, δηλαδή, δουλεύει χρόνια το παραμύθι. Η πιο καραμπινάτη απάτη από καταβολής πολιτικής. Ότι το καλό, το καλύτερο βγαίνει από την κάλπη. Και δεν θα είναι κάλπικο καλό. Ό, τι κακό συμβαίνει δεν προήλθε από την κάλπη, από εκλογές, όχι αυτό. Το κακό που βιώνουμε είναι τυχαίο, δεν έχει καμμία λογική αιτία, άρα όταν θα κάνουμε εκλογές, μάλιστα πρόωρες, θα εισπράξουμε το μαγικό χάπι και από την Κόλαση θα βρεθούμε στον Παράδεισο.
Λέγαμε για τον Ολυμπιακό, που δεν τραβάει, που κινδυνεύει να μπει σε μνημόνιο και για να προλάβουν τα χειρώτερα, απολύθηκε ο Μίτσελ. Μόνον έτσι θα επανέλθει στο δρόμο του Ολυμπιακός. Μάλιστα.
Επειδή ο Ολυμπιακός υπήρχε και πριν Μίτσελ, όπως θα υπάρχει και μετά Μίτσελ, θα πρέπει να πούμε ότι ισχύει και το άλλο. Ότι Μίτσελ θα υπάρχει και μετά τον Ολυμπιακό. Δηλαδή; Ρώτησε κανείς τον Ισπανό, που είναι θεμιτό και απαραίτητο σαν επαγγελματίας να σκέπτεται το αύριο, αν ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό; Εφταιγε, δεν έφταιγε. Αναγνωρίζοντας ή, όχι τις ευθύνες του, αν τον συνέφερε μελλοντικά η φθορά που βίωνε τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό;
Ρωτάω. Μήπως ο Μίτσελ ήθελε να φύγει και ο Μαρινάκης του έλεγε “Όχι, ακόμα, Μιγκέλ...”, όμως επέμεινε και αποχώρησε;

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: