Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Στα χέρια του Καρεμπέ η πρόταση για Μπαλοτέλι»

Το «tuttomercato» με δημοσίευμά του «ανάβει φωτιές» στο σενάριο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Μάριο Μπαλοτέλι. Τι μετέφεραν οι Ιταλοί για το αποκλειστικό τους θέμα στο gazzetta.gr.
Πριν λίγες μέρες η «bleacherreport» είχε στη νούμερο 1 θέση των προβλέψεων της τη μετακίνηση του Μάριο Μπαλοτέλι στον Ολυμπιακό.
Το συγκεκριμένο άρθρο, εν τέλει, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα - αν πιστέψουμε τα νέα σενάρια που επικαλούνται οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com».
Στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται το γεγονός ότι ο παίκτης έχει σκοράρει με τη Λίβερπουλ μόλις 2 τέρματα από το καλοκαίρι όπου και μετακόμισε στο Μέρσισαϊντ από το Μιλάνο. Η κριτική που του ασκείται είναι αφόρητη και έτσι ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊλόλα, ψάχνει να του βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι Ιταλοί,προχωρούν το θέμα γράφοντας ότι με 2.500.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς, ο «Super Mario» μπορεί να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους που έχουν επιμεληθεί του θέματος, Μάρκο Κοντέριο και Γκαετάνο Μοτσιάρο, ζητώντας τους από που απορρέει το εν λόγω ρεπορτάζ τους.
Στην απάντησή τους δήλωσαν σίγουροι ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι ήδη ενήμερος για την πρόθεση να αποχωρήσει ο παίκτης από τους «κόκκινους», επισημαίνοντας την πολύ καλή σχέση που έχει ο περίφημος ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες να πάρει «σάρκα και οστά» αυτό το σενάριο είναι ελάχιστες και το πιο πιθανό είναι ο Ολυμπιακός να μην ασχοληθεί με το θέμα.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: