Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Δεν ήταν για τα… κυβικά της!!

Ανώτερη από τη Ζάκυνθο, η SKODA Ξάνθη πάτησε… γκάζι και επικρατώντας με σκορ 3-1 στα Πηγάδια, πήρε εκείνη το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν ήταν για τα… κυβικά της
Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η SKODA Ξάνθη μετά τη νίκη της 3-1 κόντρα στη Ζάκυνθο που χρειαζόταν την ισοπαλία για να βρεθεί στη θέση της.

Σε ένα ματς στο οποίο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι (μην ξεχνάμε πως τις χωρίζει μια κατηγορία) και κατάφεραν μέσα σε μισή ώρα να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Στο 27’ ο Γουάλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και λίγα λεπτά αργότερα ο Παπαστεριανός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Πάντως, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, οι νησιώτες έδειξαν σημάδια ανάκαμψης και αφού προειδοποίησαν με τον Παπαδημητρίου, μείωσαν στο γκολ με καταπληκτικό σουτ του Ευθυμιάδη.

Η όποια αντεπίθεση πάντως, σταμάτησε εκεί, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής κι εκφράστηκε στο δεύτερο μέρος με ακόμη ένα γκολ (58’ Σολτάνι), δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους που έφτασαν στους 6 βαθμούς και προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον 3ο όμιλο.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΟΦΗ, που πήρε άνευ αγώνος το ματς με τη Νίκη Βόλου και έφτασε τους 7 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

SKODA Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Γούτας, Λισγάρας, Κομεσίδης, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Κλέιτον (64’ Καπετάνος), Βάλτερ, Λουσέρο (75’ Βασιλακάκης), Σολτάνι (84’ Ορφανίδης).

Ζάκυνθος: Πολίτης, Τσόπελας, Τσορμπατζίδης, Νόνης, Φώτιος, Κρισμάρεβιτς, Μπλέτσας, Οικονόμου (69’ Πέττας), Βαρέλα (63’ Λέκας), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου (63’ Χατζησάββας).

Τα αποτελέσματα:

Νίκη Βόλου – ΟΦΗ 0-3 (άνευ αγώνος)
SKODA Ξάνθη – Ζάκυνθος 3-1

Η βαθμολογία

ΟΦΗ 7
Skoda Ξάνθη 6
Ζάκυνθος 4
Νίκη Βόλου 0
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: