Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Είναι απλά ακατανόητο...!!

Μια ντροπιαστική στιγμή στην ιστορία του βίωσε στην Κέρκυρα  ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν αλλάζει επειδή η ομάδα είναι πρώτη στην βαθμολογία.Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης.
Ο ΠΑΟΚ σε έναν όμιλο που περνουσαν στην επόμενη φάση ΔΥΟ και όχι μια ομάδες, κατάφερε να αποκλειστεί. Σε έναν όμιλο που έπαιζε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, η Κέρκυρα και ΠΑΣ!


Στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ένα σκληρό μάθημα! Χθες αποδείχθηκε όχι απλά ότι δεν έμαθε αλλά και δεν ΗΘΕΛΕ να μάθει. Ο ΠΑΣ Γιάννενα του έδωσε την δυνατότητα έστω και την τελευταία αγωνιστική να περάσει αρκεί να κέρδιζε στην Κέρκυρα. Ο Άγγελος Αναστιάδης επέλεξε όπως και στους δυο προηγοήμενους αγώνες κυπέλλου να κατεβάσει ενδεκάδα που στο πρωτάθλημα δεν πρόκειται ποτέ να τη δούμε.

Με Περέιρα και Σαλπιγγίδη εκτός αποστολής,με τους Ρατς, Αθανασιάδη στον πάγκο. Κακός ο ΠΑΟΚ, υποφερτός στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαν όλα τα παραπάνω να μην είχαν σημασία αν είχε σκοράρει ο Παπαδόπουλος λίγο μετά το 70. Δεν το έκανε και ο ΠΑΟΚ αποκλειστηκε. Αλλά η όλη αντιμετώπιση του κυπέλλου φέτος ήταν ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ. Λες και ο ΠΑΟΚ παίρνει κύπελλο κάθε χρόνο, λες και ο ΠΑΟΚ έχει βαρεθεί να φτάνει στους τελικούς. Ή λες και ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση  θα  είχε να παίξει πάλι 6 ματς και όχι δυο. Νοκ άουτ φάση είναι η επόμενη και όλες μέχρι τον τελικό. Ποια επιβάρυνση και ποια συνεχόμενα ματς;


Να δεχθώ επίσης ότι βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ είναι  πρώτος. Εκεί να δεχθώ ότι ήθελε να θυσιάσει το κύπελλο. Μα άλλες 18 αγωνιστικές έχουμε!
Και αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα; Θα μιλάμε για μια ΑΚΡΩΣ αποτυχημένη χρονιά. Χθες ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία ή μάλλον επέλεξε να πετάξει στα σκουπίδια μια δικλείδα ασφαλείας για να πάρει κάτι από την σεζόν ΕΦΟΣΟΝ δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Για λόγους πρεστίζ κυρίως ήταν ΗΤΤΑ και ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ αυτό που συνέβη στην Κέρκυρα. Και πλέον θα πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι η λογική της ομάδας είναι να τα δώσει όλα στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας με τον Αστέρα είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξει ο ΠΑΟΚ ότι γι' αυτόν το κύπελλο ήταν βαρίδιο. Αν και οι κακές εντυπώσεις δεν αλλάζουν όπως και η ζημιά που έγινε χθες στην ομάδα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: