Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ενοχλήσεις ξανά ο Πέτγουεϊ!!

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπρεντ Πέτγουεϊ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, για τη 2η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση.

Ενοχλήσεις ξανά ο Πέτγουεϊ!
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπρεντ Πέτγουεϊ στο ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (8/1, 21:45), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης των «ερυθρολεύκων», καθώς οι ενοχλήσεις στη μέση δεν έχουν αποχωρήσει πλήρως, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα τον συμπεριλάβει στη 12άδα.

Συνεπώς, εάν δεν αγωνιστεί ο Πέτγουεϊ, τότε στη θέση «4» υπάρχει μόνο ο Γιώργος Πρίντεζης και γι’ αυτό δεν αποκλείεται το κενό του Αμερικανού να καλύψουν οι Μπράιαντ Ντάνστον και Οθέλο Χάντερ.

Από ‘κει και πέρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: