Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οι συνεργάτες του Περέιρα στον Ολυμπιακό!!

Ο Βίτορ Περέιρα ήταν στον Ταύρο μαζί με έναν εκ των συνεργατών του. Ποιά θα είναι η τριάδα που θα τον πλαισιώσει.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα μείνει λογικά στο τιμ του Ολυμπιακού όμως ο Περέιρα θα βάλει τις δικές του... πινελιές, όπως είναι φυσιολογικό. Οι χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις συνεργάτες του. Έναν βοηθό, έναν γυμναστή και έναν αναλυτή αγώνων. Πάντως ο Πορτογάλος στο γήπεδο του Ταύρου έδωσε το παρών μαζί με τουλάχιστον έναν συνεργάτη του, ο οποίος θα κλείσει επίσης στον πειραϊκό σύλλογο.
Το τιμ του Βίτορ Περέιρα θα αποτελείται από τους εξής τρεις: Λουίς Μιγκέλ (βοηθός), Φελίπε Αλμέιδα (γυμναστής) και Πέδρο Ριμπέιρο (αναλυτής). Είναι η ίδια ακριβώς ομάδα ανθρώπων που είχε αρχικά μαζί του στην Αλ Αχλί. Τότε ο Περέιρα είχε προτιμήσει τον Λουίς Μιγκέλ από τον Ρούι Κουίντα, έναν άλλο στενό του συνεργάτη. Ο Μιγκέλ που θήτευσε για τρία χρόνια στην ομάδα της Σάντα Μαρία Ντα Φέιρα, έχει δουλέψει στην ομάδα U-15 της Πόρτο αλλά και στην Πάκος Φερέιρα. Μάλιστα στο παρελθόν οι Περέιρα και Μιγκέλ έχουν τεθεί αντιμέτωποι.
Ο Μιγκέλ επί σειρά ετών είχε μεγάλο θαυμασμό για τον Περέιρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν αν όχι ο μόνος ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους μπορούσε να μιλήσει για ποδόσφαιρο. O Φελίπε Αλμέιδα από την πλευρά του ήταν συνεργάτης του στην Πόρτο προερχόμενος από την ομάδα της Σάντα Κλάρα. O Ριμπέιρο από την άλλη μπήκε σε αρκετά μικρή ηλικία στον χώρο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου χάρις στον προπονητή Κιμ Μασάδο. Δούλεψε σε Τιρσένσε και Φερέινσε προτού γνωρίσει τον Περέιρα.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: