Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ντεμπουτάρει ο Κοτσάρης!!

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει απόψε ο Κωνσταντίνος Κοτσάρης, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ντεμπουτάρει ο Κοτσάρης
Την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους «βασικούς» παίκτες του έχει ο Γιάννης Αναστασίου στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΑΟ Χανίων, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τρεις ξένους (Μπαϊράμι, Μπούι και Νάνο) και από εκεί και πέρα θα δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς έχει αποκλείσει τους Πέτριτς, Μπερίσα, αλλά και τους Μπεργκ, Ζέκα, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μέντες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Κοτσάρης, ο οποίος αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Η πιθανότερη ενδεκάδα: Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Σταματάκης, Δώνης, Νίνης, Μπαϊράμι ή Ντίνας, Κλωναρίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μπούρμπος, Νάνο, Λαγός, Στάικος, Μπούι και Καρέλης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: