Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Έρχεται ο Νομπόα για τον ΠΑΟΚ!

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται ο Κριστιάν Νομπόα εντός των προσεχών ημερών για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπως επιβεβαίωσε ο 29χρονος μέσος στον Τύπο του Εκουαδόρ.

Έρχεται ο Νομπόα για τον ΠΑΟΚ
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κρίστιαν Νομπόα. Όπως αποκάλυψε ο 29χρονος μέσος στην εφημερίδα «Diario EL UNIVERSO», έχει ήδη απορρίψει την πρόταση της Έμελεκ για λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά» και μάλιστα αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (8/1).

Ο Νομπόα, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ντινάμο Μόσχας, τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, παρά να επιστρέψει στην πατρίδα του: «Νομίζω πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να επιστρέψω. Ήταν δύσκολο που είπα “όχι” στην Έμελεκ, γιατί πιστεύω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω, ενώ η ομάδα αποτελείται από καλούς παίκτες. Τώρα, μπορώ να παίξω ακόμα στην Ευρώπη και θα το κάνω για όσο χρειαστεί, προτού επιστρέψω».

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη φέρεται να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον Νομπόα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα τους Θεσσαλονικείς, ενώ σήμερα έγινε γνωστό από την Τουρκία, πως και η Τραμπζονσπόρ έχει μπει στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: