Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Επαφές με Σέρεμετ, Γεωργιάδη!

Να προλάβει την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη θέλει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που όπως είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ της «Μetrosport» κάνει κινήσεις εδώ και καιρό.

Από τη στιγμή που πήρε και επίσημα το…χρίσμα ο αδερφός του, όμως, έχει το «οκ» να προχωρήσει τις επαφές του και γιατί όχι να ολοκληρώσει τις μεταγραφές.Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μιλήσει ήδη με τον Ντίνο Σέρεμετ και τον Γεωργιάδη, που ανήκε στο ρόστερ της Βέροιας. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας είναι ελεύθερος, αφού έχει αποχωρήσει από το ρόστερ του Πανθρακικού και θεωρείται αξιόπιστη λύση, με τεράστια εμπειρία. Σε περίπτωση που προχωρήσει το θέμα με τον 35χρονος πορτιέρε, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την αποχώρηση του Καρατζιοβαλή. Σε ό,τι αφορά τον Γεωργιάδη, ο οποίος καλύπτει την δεξιά πτέρυγα της αμυντικής γραμμής, είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία από την SuperLeague και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, πολλές φορές, με τον Καλαιτζίδη.

Από εκεί και πέρα, στο πλάνο είναι η απόκτηση 5-6 παικτών με… προοπτική Football  League. Δηλαδή όσοι αποκτηθούν τώρα να λογίζονται παίκτες του βασικού κορμού και της επόμενης χρονιάς. Γι’ αυτό ο Καλαιτζίδης προσπαθεί να προσεγγίσει παίκτες που έχουν την εμπειρία ακόμα και της Super League. Οι θέσεις που ο Άρης «φωνάζει» για ενίσχυση είναι, του τερματοφύλακα, δεξί μπακ, αμυντικό χαφ και ενός επιθετικού. Η επιστροφή των Σανιά και Ν Λουντούλου στην ομάδα θεωρούνται δεδομένες, αφού έχει τακτοποιηθεί το θέμα άδειας παραμονής στην χώρα, με την έκδοση της πράσινης κάρτας. Σημειωτέον, με αυτούς τους δύο ξανά στο ρόστερ ο αριθμός των ξένων φτάνει τους έξι, με δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα να έχουν τέσσερις.  

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: