Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ουζουνίδης: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι»

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο σους «16» του Κυπέλλου, καθώς νίκησε με 4-0 την Παναχαϊκή και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε το ματς δεν ήταν καθόλου εύκολο για την ομάδα του.

Ουζουνίδης: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι»
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Πανιώνιου με την Παναχαϊκή ότι παρά τη νίκη με 4-0 της ομάδας του ότι δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για αυτήν. Οι «κυανέρυθροι» πήραν την πρόκριση στους «16», καθώς τερμάτισαν δεύτεροι στον 2ο όμιλο και ο 45χρονος τεχνικός τόνισε ότι οι Νεοσμυρνιώτες κέρδισαν σε πρεστίζ.

«Όντως παίξαμε με ντεσαβαντάζ όμως, θεωρώ πως η ισοπαλία με τον Φωστηρα έμπλεξε τα πράγματα. Σήμερα φάνηκε η ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα αν και η Παναχαϊκή, ανεξάρτητα από το σκορ έχει μια πολύ καλή ομάδα και δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια προβληματάκια. Για μας ήρθε καλά το ματς με την αποβολή και το πέναλτι και από και εκεί και πέρα ελέγξαμε το ματς. Το πέρασμα στο Κύπελλο κάνει καλό στο πρεστίζ μας και είναι σημαντικό που περάσαμε στην συνέχεια διότι έχουν αποκλειστεί πολλές ομάδες Σουπερ Λίγκα και ελπίζουμε σε μια καλή κλήρωση για να προχωρήσουμε», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: