Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Δικαιούμαστε ένα ‘ευχαριστώ’»

Το θέμα της κοινής χρήση του γηπέδου της Καλλονής από ΑΕΛΚ και Αιολικό φαίνεται πως δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις των δυο ομάδων.

«Δικαιούμαστε ένα ‘ευχαριστώ’»
Έτσι, η ΑΕΛΚ εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση και ξεκαθάρισε πως το ερχόμενο σαββατοκύριακο το παραχωρεί στον Αιολικό για την αναμέτρηση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, κάτι που απαγορεύεται, αφού την Τετάρτη υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κάτι που απαιτούσε ένα «ευχαριστώ», το οποίο δεν ήρθε ποτέ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι διοικούντες τον Αιολικό, αλλά και όλοι οι εντός, εκτός και επί τα αυτά της διοίκησής του, θα πρέπει να μάθουν να τιμούν την υπογραφή τους και πρωτίστως να αντιλαμβάνονται τι συμφωνούν.

Επειδή, λοιπόν, επιχειρείται ένα ‘παιχνίδι’ εντυπώσεων στην κοινωνία του νησιού από τη διοίκηση του Αιολικού και των συν αυτώ, παρουσιάζοντας την ομάδα μας ως άσπλαχνη και αφερέγγυα, διευκρινίζουμε τα εξής:

Στο μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό, στο άρθρο 23, αναφέρεται ρητά πως ανεξάρτητα αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, σε περίπτωση εμβόλιμης αγωνιστικής (Τετάρτη) της Καλλονής στη Superleague, δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί άλλη ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το σαββατοκύριακο που προηγείται του αγώνα. Το ιδιωτικό συμφωνητικό έχει υπογραφεί από την SUPERLEAGUE, την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και τον ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, εμείς θα περιμέναμε ένα ‘ευχαριστώ’ για την παραχώρηση που κάνουμε, ώστε να αγωνιστεί ο Αιολικός το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι από ποιον»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: