Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Παίζεται» ακόμη του στόπερ!

Αρνητική κατάληξη είχε τελικά η υπόθεση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες για τον Παναθηναϊκό, με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού να παραμένει ανοιχτή. Ποια η άποψη του Γιάννη Αναστασίου επί του θέματος.

«Παίζεται» ακόμη του στόπερ
Τέλος στο… σίριαλ της υπόθεσης του Γκιγέρμο Ροντρίγκες έβαλε χθες το απόγευμα ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την Ελλάς Βερόνα ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ουρουγουανού στόπερ και εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το «τριφύλλι», μέσω του Λεωνίδα Βόκολου, πίεσε ασφυκτικά τον ιταλικό σύλλογο, ώστε να τελειώσει άμεσα η υπόθεση, αλλά παρατηρήθηκε ότι οι συζητήσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο λόγος για τον οποίο υπήρξε η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν είναι το οικονομικό, αλλά το γεγονός ότι η διοίκηση της Ελλάς Βερόνα έδειχνε αναποφάσιστη για το αν παραχωρεί τον 30χρονο στόπερ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γιάννης Αναστασίου ρωτήθηκε από στελέχη του συλλόγου για το αν θα πρέπει να επιμείνουν για την απόκτηση του Ροντρίγκες και παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων: ότι πρόκειται για μία χρονοβόρα υπόθεση που δεν αξίζει να δώσει συνέχεια ο Παναθηναϊκός, αφού είναι αβέβαιη η κατάληξή της.

Δεν αποκλείεται όμως οι Ιταλοί να επανέλθουν για την παραχώρηση του Ουρουγουανού και να δείξουν ότι επιθυμούν να δώσουν τον παίκτη στο «τριφύλλι». Αυτή τη στιγμή, όμως, η μεταγραφή έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει μεταγραφική σύσκεψη για να εξεταστούν οι διαθέσιμες λύσεις στην αγορά. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, αν δεν βρει τον παίκτη που ψάχνει στην αγορά, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε δεύτερη (μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη) προσθήκη στόπερ και θα πορευτεί ως έχει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: