Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Το "καθαρό" email και η γκάφα των Σουηδών!!

Ο Παπαγιαννόπουλος βρέθηκε στην Κέρκυρα και περίμενε ως την τελευταία στιγμή να δει αν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Τελικώς νωρίς το μεσημέρι η Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε πώς πράγματι είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική. Όμως αυτό το έκανε επειδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν επίμονη και άκρως "πιεστική" προς τους Σουηδούς. 

Ο Παπαγιαννόπουλος είχε αποβληθεί στον τελευταίο αγώνα της Ασιρίσκα με την Έγκριτε. Ερχόμενος στον ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το αν είναι τιμωρημένος και τους ενημέρωσε για την αποβολή του. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ φεύγει ένα πρώτο email προς την Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητώντας ενημέρωση.
"Καθαρό" το πρώτο email από τους Σουηδούς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζοντας τα όσα είπε ο Σωτήρης, στέλνει νέο και τους ενημερώνει πώς είχε αποβληθεί στο ματς με την Έγκριτε. Οι Σουηδοί τότε απαντούν πώς ο Παπαγιαννόπουλος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής από τις 22 Φλεβάρη και μετά για ένα ματς. Τότε αρχίζει το... πρωτάθλημα στην Σουηδία. Τελικώς και με τα πολλά, η Σουηδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφασίζει να διορθώσει το αρχικό της λάθος. Ενημερώνει και επίσημα την ΕΠΟ και έτσι ο Παπαγιαννόπουλος εξέτισε χθες την ποινή του και είναι πλέον "καθαρός".
Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αρκεστεί στο πρώτο email από την Σουηδία και έβαζε χθες τον Παπαγιαννόπουλο θα υπήρχε πρόβλημα....
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: