Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Γιορτινή ατμόσφαιρα...!

Σε μία εκδήλωση, που έγινε υπό την παρουσία όλων των τμημάτων και των ακαδημιών, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκοψε την Τετάρτη την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο «Vammos» του «Καραϊσκάκης».

Γιορτινή ατμόσφαιρα...
Συνολικά, 16 ήταν οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν το φλουρί. Οι εννέα από τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού και οι επτά από τα τμήματα Ακαδημιών. Οι νικητές του βόλεϊ ήταν οι Γιάννης Τακουρίδης και Φώντας Κροκος από το βόλεϊ γυναικών. Οι νικητές των Ακαδημιών κέρδισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από το RED STORE και όλοι οι τυχεροί δωρεάν μαθήματα στην Greek Padel Academy.

Ο πρόεδρος του ΑΣ, Μιχάλης Κουντούρης, στην ομιλία του τόνισε πως: «Είναι όλα τα τμήματα εδώ τόσο τα αγωνιστικά, όσο και οι ακαδημίες. Έχουμε μια μεγάλη υποχρέωση ως Ερασιτέχνης Ολυμπιακός να προσφέρουμε γήπεδα και εγκαταστάσεις, ώστε τα παιδιά του Πειραιά και όλων των περιοχών να κάνουν αρχικά αθλητισμό και, σιγά-σιγά, πρωταθλητισμό. Ως Ερασιτέχνης θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις.

Υγεία και διακρίσεις σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όλους τους ανθρώπους που τιμούν με την ηθική και υλική τους στήριξη το σωματείο μας. Δεν υπάρχει για εμάς μεγάλη δυνατότητα εσόδων και οι κάρτες των μελών είναι η μοναδική μας δύναμη, κάτι το οποίο θέλουμε όλοι να ‘αγκαλιάσουν’. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα δουλεύουμε για να είναι ο Ολυμπιακός σε κάθε άθλημα πάντοτε στην κορυφή».

Η Γενική Διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη τόνισε πως: «Είναι μεγάλη μας χαρά, γιατί για πρώτη φορά το σωματείο μας έκοψε την πίτα του παρουσία των αγωνιστικών τμημάτων, αλλά και των ακαδημιών. Καταφέραμε να κάνουμε αυτή την επιδίωξή μας πραγματικότητα, ύστερα από μία πετυχημένη περυσινή χρονιά, όπου κατακτήσαμε επτά πρωταθλήματα. Θέλουμε να πρωτοστατήσουν και φέτος όλες μας οι ομάδες και, αν ακόμα δεν τα καταφέρουμε, είμαστε αθλητές και, πάνω απ' όλα, ξέρουμε να αγωνιζόμαστε. Καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους».

Το λόγο πήρε και ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Δαλέζιος, ο οποίος, με τη σειρά του, ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. «Είναι πάρα πολύ όμορφο που είδαμε για πρώτη φορά όλα τα αγωνιστικά τμήματα και τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού να κόβουν μαζί την πίτα τους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: