Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Και τώρα ενίσχυση!!

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει σήμερα τον Βίτορ Περέιρα, με την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ να μπαίνει στην τελική ευθεία. Προχωρούν για τρεις προσθήκες οι Πειραιώτες: στόπερ, εξτρέμ και μεσοεπιθετικό.

Και τώρα ενίσχυση!
Προπονητής του Ολυμπιακού είναι επίσημα από χθες ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος θα παρουσιαστεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σήμερα το μεσημέρι και οι ιθύνοντες του συλλόγου ετοιμάζονται να προχωρήσουν όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Αν και αναμένεται ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει την τελική απόφαση για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, το αρχικό πλάνο για τρεις μεταγραφές δεν αλλάζει. Οπότε οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται για την απόκτηση ενός στόπερ, ενός εξτρέμ και ενός μεσοεπιθετικού.

Για τον μεσοεπιθετικό, το «μεγάλο» όνομα που έχει ακουστεί είναι εκείνο του Τόμας Ροσίτσκι για τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να κάνει λίγες ημέρες υπομονή, εφόσον διαπιστωθεί πως θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ. Ο Τσέχος άσος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει πρώτα να δώσει την έγκρισή του ο Αρσέν Βενγκέρ.

Όσον αφορά τον Τζόελ Κάμπελ, η δική του περίπτωση είναι περισσότερο δύσκολη από εκείνη του Ροσίτσκι. Πριν από μερικές ημέρες οι Πειραιώτες είχαν προσεγγίσει τους Λονδρέζους και ενημερώθηκαν πως παραχωρείται έναντι 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά «παίζει» πάλι να δοθεί δανεικός σε κάποιον σύλλογο.

Για τη θέση του στόπερ έχει προταθεί ο νεαρός Ρέγες, που ανήκει στην Πόρτο ή και ο πολύ πιο δύσκολος Ρολάντο, που είναι σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους.

Τέλος, για τον εξτρέμ υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Νιάνγκ της Μίλαν, με την περίπτωσή του να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ενώ χθες ακούστηκε εκ νέου το όνομα του Κρίστιαν Τέγιο (πρόκειται για άλλη μία δύσκολη υπόθεση).

Από εκεί και πέρα, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής θεωρείται κλεισμένος ο Ντιντιέ Ντιγκάρ και απομένει το τελικό «Ο.Κ.» για να τελειώσει η μεταγραφή. Μία από τις περιπτώσεις, όμως, που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες είναι και ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να αρέσει και στον ΠΑΟΚ και παραχωρείται ως δανεικός από τη Γουέστ Μπρομ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: