Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Δεν πωλείται ο Μέσι, δεν απολύεται ο Λουίς Ενρίκε»

Κατηγορηματικός ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση πως θα γίνουν εκλογές για νέο πρόεδρο στην Μπαρτσελόνα, «διέλυσε» τις φήμες για Λιονέλ Μέσι και Λουίς Ενρίκε.

«Δεν πωλείται ο Μέσι, δεν απολύεται ο Λουίς Ενρίκε»
Ξεκάθαρος ήταν ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. Μετά την ανακοίνωση πως θα γίνουν εκλογές στο τέλος της χρονιάς, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν πωλείται και πως η θέση του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο δεν κινδυνεύει.

«Δεν μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα και να διαψεύδω κάθε φήμη που κυκλοφορεί. Ο Μέσι έχει συμβόλαιο, είναι χαρούμενος εδώ που βρίσκεται και θέλει να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού. Όλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου ξέρουν πως δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Μέσι, οπότε δεν τίθεται θέμα», τόνισε.

Όσο για τα περί διαμάχης μεταξύ του «Λέο» και του Λουίς Ενρίκε, είπε: «Τα αποδυτήρια είναι ιερό μέρος. Πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά μένουν εκεί. Ο Μέσι είναι ο ηγέτης μας, ο καλύτερος παίκτης μας και ποντάρουμε πολύ στις υπηρεσίες του. Γράφονται πράγματα για να δημιουργήσουν αναστάτωση από το πουθενά. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο και τον Λουίς Ενρίκε».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο Λουίς Ενρίκε έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. «Ο προπονητής έχει καταστήσει κάποια πράγματα σαφή στην ομάδα και δουλεύει με τους παίκτες για να κατακτήσουμε και πάλι τίτλους. Έχει μια αποστολή και εξακολουθούμε να τον θεωρούμε ιδανικό για τη θέση».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: