Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Άκυρη η δίωξη σε Αγγελίδη»

Την έντονη αντίδραση της για τη δίωξη στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, εξέφρασε η πλευρά του ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

«Άκυρη η δίωξη σε Αγγελίδη»
Και πάλι στα χαρακώματα ΠΑΟΚ και ΕΠΟ. Η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ομοσπονδίας την έντονη αντίδρασή της στην πειθαρχική δίωξη του προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη, από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά.

Οι δύο νομικοί του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας, επικαλέστηκαν διάταξη του Εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος ο κ. Καρράς παραδέχεται ότι δεν έχει δικαίωμα να ασκεί διώξεις σε μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, όπως είναι ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Η πλευρά του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για κακοδικία ανεβάζοντας τους τόνους ζητώντας εξηγήσεις και το σκεπτικό της δίωξης από τον εισαγγελέα.

Μάλιστα οι δικηγόροι της ΠΑΕ τόνισαν πως ο κ. Αγγελίδης απλώς ζήτησε να επισπευτούν οι διαδικασίες κάθαρσης και απόδοσης ευθυνών σε φυσικά πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση σαφώς και ενοχλεί κάποιους. Είναι απορίας άξιο πώς ο εισαγγελέας καλεί τον κ. Αγγελίδη, την ώρα που άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν δηλώσει πως δεν θέλουν να είναι σε ένα ποδόσφαιρο όμηρο των εισαγγελέων ή έχουν χαρακτηρίσει σκουπίδια άλλους παράγοντες», αναφέρθηκε.

Παράλληλα, εκφράστηκαν παράπονα για τη μη παρέμβαση του εισαγγελέα για τη μείωση της ποινής δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Γιώργο Τζαβέλλα για την αποβολή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: