Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Μέσα ο Βασιλόπουλος, «διπλό» με τους Νέους!!

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής (11/01, 17:00) με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Στο σημερινό πρόγραμμα υπήρχε η διεξαγωγή εκπαιδευτικού διπλού με την ομάδα Νέων του ΑΡΗ, που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων (ειδικός όμιλος) της Ε.Π.Σ.Μ. και στο οποίο η τεχνική ηγεσία είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες.
Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, οι Νίκος Γκόλιας, Αλέξανδρος Χιντασέλι και Κυριάκος Μαζουλουξής συνέχισαν για μια ακόμη μέρα το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης (οι δύο πρώτοι καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό), ενώ στον αντίποδα ο Σταύρος Βασιλόπουλος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.
Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».
** Μετά από εισήγηση του γιατρού του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα αρχίσουν από αύριο να περνούν κατά γκρουπ από εργομετρικό έλεγχο πρόληψης τραυματισμών.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: