Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Κάμπος: «Μεγάλη υπόθεση να έχουμε μαζί μας τον Τοπαλίδη» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη, Πάουλο Κάμπος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν ήρθα στον Άρη, ήρθα με σκοπό για να μείνω πολύ καιρό και όχι μόνο για τρεις ή έξι μήνες. Ήρθα για να κάνουμε μια δουλειά σε βάθος χρόνου προκειμένου να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει. Από εκεί και μετά, εξαρτάται από την διοίκηση και φυσικά από τα αποτελέσματα».

Για τις απομακρύνσεις συνεργατών του: «Επισήμως δεν έχω μιλήσει με τον κ. Κάλας ή κάποιον άλλον υπεύθυνο. Δεν είχα κάποια επίσημη ενημέρωση. Περιμένω να βρεθώ και να συζητήσω με τους υπεύθυνους για όλα αυτά. Εμείς όλοι δουλεύουμε για τον Άρη. Σαν άτομα είμαστε όλοι περαστικοί, ο Άρης είναι αυτός που μένει».

Για τον Γιάννη Τοπαλίδη: «Ήρθε ο κ. Γιακουμίδης και μας μετέφερε μήνυμα του κ. Κάλας, σύμφωνα με το οποίο εξέφραζε την επιθυμία του να παραμείνει ο κ. Τοπαλίδης. Σε αυτό το σημείο πήρα εγώ το λόγο και ευχαρίστησα τον Κάλας λέγοντας ότι θα είναι πολύ καλό να παραμείνει ο Τοπαλίδης. Είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση να έχουμε μαζί μας έναν πρωταθλητή Ευρώπης, όπως συμβαίνει και στην Εθνική ομάδα που είναι ο Καραγκούνης».

Για τις μεταγραφές: «Πρέπει αρχικά να βρεθούμε με τους ανθρώπους της νέας διοίκησης, να συζητήσουμε πάνω σε αυτό, γιατί τα μεταγραφικά έχουν μείνει παγωμένα όλες αυτές τις μέρες λόγω αυτών των εξελίξεων».

Κλείνοντας, υποστήριξε: «Εύχομαι στον κ. Κάλας και τους συνεργάτες του καλή τύχη. Έρχονται σε μια ομάδα που οι παίκτες και όλοι μας δίνουμε τα πάντα όντας ενωμένοι και δεμένοι με σκοπό την άνοδο».

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την τοποθέτηση του Πάουλο Κάμπος στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: