Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Με Νίνη και πολλές… «ανάσες»

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του επελέγη ο Σωτήρης Νίνης για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά στην Κρήτη. Ανάσες σε πολλούς δίνει ο Αναστασίου.

Με Νίνη και πολλές… «ανάσες»
Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου και του αρκεί και η ισοπαλία στον αγώνα της Πέμπτης με τα Χανιά στην Κρήτη (19:30) για να τερματίσει πρώτος στον όμιλό του. Για το λόγο αυτό ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να δώσει ανάσες, αλλά και ευκαιρίες…

Έτσι για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά την επιστροφή του στην ομάδα ο Σωτήρης Νίνης, ενώ εκτός έμειναν για να πάρουν ανάσες οι Στιλ, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Μέντες και Ατζαγκούν. Επίσης στην Αθήνα θα μείνουν οι Πέτριτς (θεραπεία), Αναγνωστόπουλος (ίωση) και Μπερίσα (ατομικό).

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Κοτσόλης, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Δώνης, Σταματάκης, Στάικος, Μπούι, Μπαϊράμι, Ντίνας, Νίνης, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Στο μεταξύ, ο Μπούι συμπλήρωσε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Λεβαδειακό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: