Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πετράκης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι»

Ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πέρασε ως πρώτη και αήττητη, ενώ ο ίδιος χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πετράκης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι»
Ευχαριστημένος από την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στους «16» του Κυπέλλου, αλλά και με τον τρόπο που ήρθε αυτή εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης. Ο 54χρονος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε τον στόχο της, ενώ έπαιξαν αρκετοί νέοι παίκτες, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του νίκησε (2-1) δίκαια.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, γιατί καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από έναν όμιλο με τρεις ομάδες Α' Εθνικής. Για μας είναι πολύ σημαντικό ότι περάσαμε πρώτοι και αήττητοι, αλλά πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το πετύχαμε παιδιά που στην ουσία είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής, κι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσπάθειά μας στο θεσμό.

Αγωνιστικά νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια, είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας, ισοφαριστήκαμε και ξέρετε πως είναι το Κύπελλο σε τέτοιες περιπτώσεις. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε όσο γινόταν καλύτερα το παιχνίδι και να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στο τέλος όλα πήγαν καλά και είμαστε ευχαριστημένοι γι' αυτό
».

Για την απόδοση των νέων παικτών σχολίασε: «Κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ καλά, παίξαμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο και συνεργασίες, είχαμε προϋποθέσεις και γι' άλλα γκολ, είχαμε διάθεση, καλή αμυντική οργάνωση, αλλά και κάποια διαστήματα που δεν ήμασταν και τόσο καλοί, αλλά μην ξεχνάμε ότι και το γήπεδο δεν βοηθούσε σήμερα καθόλου. Υπήρχε βέβαια και το άγχος να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μαθαίνουν οι παίκτες απ' αυτήν τη διαδικασία, γιατί ήταν σαν ένας τελικός, σαν νοκ-άουτ παιχνίδι. Αυτό έδωσε περισσότερο άγχος και περισσότερη πίεση σε παιδιά που δεν έχουν τις εμπειρίες, αλλά κι αυτές είναι σημαντικό κέρδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: