Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ταουξίδης: « Ο Κάλας έδωσε εγγυήσεις»

Ο πρόεδρος του Α.Σ Άρης Χρήστος Ταουξίδης αναφέρθηκε στους λόγους που κατέληξε στην απόφαση να δωθεί το «χρίσμα» του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Άλεξ Κάλας, όπως και για τις εγγυήσεις που έδωσε ο ομογενής επιχειρηματίας ενόψει της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novasports.gr:

-Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και »ζυμώσεις», δώσατε, ως ΑΣ Αρης, τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Αλεξ Κάλας. Πως καταλήξατε σ΄ αυτή την απόφαση;
« Ηταν μια δύσκολη απόφαση, όμως το ευχάριστο είναι πως μετά απ΄ αυτή, όλοι οι φορείς του Αρη, βγήκαν ενωμένοι. Αναθέσαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Αλεξ Κάλας, από τον οποίο πήραμε όλες τις εγγυήσεις, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό τα λάθη του παρελθόντος. Εύχομαι, λοιπόν, στον κ. Κάλας, κάθε επιτυχία!»

-Πρόκειται για ανάθεση μέχρι το τέλος της σεζόν, ανοίγοντας νέα κουβέντα το καλοκαίρι;
« Ναι, μέχρι το τέλος της σεζόν την ομάδα θα »τρέξει» ο κ. Κάλας και μετά θα αποφασίσει η γενική συνέλευση του ΑΣ, αφού θα έχουμε ανέβει »τρένο» στη Β΄ Εθνική, τα περαιτέρω».

-Είστε σίγουρος για τη απόφαση την οποία λάβατε, δεδομένου πως υπάρχει και το προηγούμενο με τον Γιώργο Γαλανό.
« Σίγουρος δεν μπορεί να είσαι ποτέ και για τίποτα, ούτε για τον εαυτό σου! Πιστεύω όμως πως θ΄ ανταποκριθεί ο κ. Κάλας και θα πάει την ομάδα εκεί που της αρμόζει».

-Δεν είναι μια ευκαιρία να ασχοληθεί ο ΑΣ Αρης και με τα δικά του προβλήματα, τα οποία επίσης είναι πολύ σοβαρά;
« Ο ΑΣ Αρης, πρέπει να τρέξει. Πρέπει να βρούμε χορηγούς, προσελκύοντας όλους τους Αρειανούς κοντά στην ομάδα. Πρέπει να γίνουν μαζικές εγγραφές στον ΑΣ, ώστε, πράγματι, να επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο, ως θεματοφύλακας του συλλόγου».

-Εσείς θα συνεχίσετε;
«Ναι, θα συνεχίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: