Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Αρντά Τουράν: «Άλλαξαν την ψήφο μου για τον καλύτερο προπονητή»

Νοθεία στην ψηφοφορία της FIFA   για τους κορυφαίους της χρονιάς καταγγέλλει ο αρχηγός της εθνικής Τουρκίας, Αρντά Τουράν.
Ο  μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης  μόλις κοινοποιήθηκαν οι ψήφοι για τους καλύτερους παίκτη και τον κορυφαίο προπονητή το 2014 υποστηρίζει ότι η δική του ψήφος σ’ ότι αφορά στον τελευταίο δεν ήταν αυτή που αναφέρεται στην ανακοίνωση της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
Εκεί ο Τούρκος  μεσοεπιθετικός φ φαίνεται να έχει επιλέξει  ως κορυφαίο τεχνικό για τη χρονιά που πέρασε τον τελικό νικητή Γιοακίμ Λεβ ενώ ο προπονητής του στην πρωταθλήτρια Ισπανίας Ντιέγκο Σιμεόνε  ήταν η 3η του επιλογή μετά και τον Ζοσέ Μουρίνιο της Τσέλσι . Βάσει του point system της ψηφοφορίας, η πρώτη επιλογή  παίρνει πέντε βαθμούς , η 2η τρεις  και  η 3η μόλις έναν.«Για την ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα και τον Προπονητή της Χρονιάς, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και θέλω να απαντήσω ξανά. Τη μέρα που ρωτήθηκα για τις επιλογές μου, ψήφισα τον Ντιέγο Σιμεόνε σαν καλύτερο προπονητή και τον Κριστιάνο Ρονάλντο σαν καλύτερο παίκτη. Ακριβώς έτσι. Για μένα, ο Σιμεόνε είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κέρδιζε. Θέλω όλος ο κόσμος να γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί. Τα εξηγώ, για να μην μπερδευτεί κανείς» ξεκαθάρισε ο αρχηγός της εθνικής Τουρκίας στο λογαριασμό του στο Twitter.

Arda Turan @ArdaTuran10line
Sobre balon de oro y elegir mejor entranador me han echo muchas preguntas para explicarlo bien quiero declerar todo de nuevo.
 

*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: