Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Σα Πίντο: «Αν είχαμε άλλα 5 λεπτά θα ισοφαρίζαμε»

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πάρει βαθμό στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό αν ο αγώνας είχε λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, όπως δήλωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Σα Πίντο: «Αν είχαμε άλλα 5 λεπτά θα ισοφαρίζαμε»

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε ακόμη πέντε λεπτά θα ισοφαρίζαμε», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Εγώ είδα τον Ολυμπιακό να κάνει κάποιες ευκαιρίες και να σκοράρει από μια στημένη φάση».

Παράλληλα άφησε αιχμές για τον διαιτητή Μήτσιο. «Αγκάλιασα τους παίκτες μου στο τέλος γιατί υπέφεραν σε ένα τέτοιο περιβάλλον, όταν ο διαιτητής σφύριζε συνέχεια φάουλ και φάουλ και φάουλ. Αν τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, θα είχαμε φύγει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Όσο για το γεγονός ότι η ομάδα του καθυστέρησε να παίξει με περισσότερο θάρρος, είπε: «Γνωρίζαμε καλά τη διαφοροποίηση της εικόνας του Ολυμπιακού επί Περέιρα. Είχαμε μια συγκεκριμένη τακτική. Για λίγο δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ρισκάραμε στο τέλος, είχαμε και μια αναγκαστική αλλαγή στην πορεία της αναμέτρησης και δεν προλάβαμε να πάρουμε την ισοπαλία».

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός μετά το +8 έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα, απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι έχει κριθεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω όμως πως αν ο Ολυμπιακός νικήσει στην Τούμπα, θα πάρει το πρωτάθλημα».

Τέλος, για τον συμπατριώτη του, Βίτορ Περέιρα, είπε: «Από τη στιγμή που εγώ δεν μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα, ας το κατακτήσει αυτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: