Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πάει Πράγα ο Μάστορας!!

Τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας εξασφάλισε την Τετάρτη ο Αντώνης Μάστορας, αφού ξεπέρασε τα 2.28 στο μίτινγκ της Μπάνκα Μπίστριτσα.

Πάει Πράγα ο Μάστορας
Ο Αντώνης Μάστορας ξεπέρασε τα 2.28 με την τρίτη του προσπάθεια στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Μπάνκα Μπίστριτσα στη Σλοβακία και «έπιασε» το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας τον ερχόμενο Μάρτιο (2.26). Παράλληλα, σημείωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε δυο καλά άλματα στα 2.28, πριν πετύχει το στόχο του, ενώ, στη συνέχεια, απέτυχε τρεις φορές στα 2.31. Προηγουμένως, είχε ξεπεράσει με την πρώτη τα 2.15, με τη δεύτερη τα 2.20 και με την πρώτη τα 2.25, ισοφαρίζοντας προσωρινά το φετινό του ρεκόρ, ενώ κατέλαβε την ένατη θέση στον αγώνα.

Ο Μουτάζ Μπαρσίμ ξεπέρασε τα 2.40 και έγινε ο όγδοος αθλητής που μπήκε στο κλαμπ όσων ξεπέρασαν το συγκεκριμένο ύψος στον κλειστό, αποτυγχάνοντας, στη συνέχεια, στα 2.44, ώστε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ του Χαβιέ Σοτομαγιόρ (2.43), παίρνοντας, βέβαια, την πρώτη θέση.

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Αντρι Προτσένκο με 2.33, ενώ την τρίτη θέση ο Ιβάν Ούχοφ με 2.31. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: